swe office 1920 1080 DSF1912 16x4.5

King Street Sweden söker PR-praktikant till hösten 2020

Till hösten 2020 söker vi på King Street en praktikant till vårt team i centrala Stockholm. Vi söker dig med ett stort intresse för PR, kommunikation och samhällsfrågor.

Som praktikant kommer du att delta i det dagliga arbetet, och engageras i allt från research till strategiskt arbete. En av våra seniora konsulter kommer att handleda och stötta dig under din tid hos oss. Utifrån dina personliga egenskaper och kunskaper anpassas dina arbetsuppgifter, för att ge dig en så lärorik och rolig praktik som möjligt. På så sätt får du goda möjligheter att utveckla dina kunskaper inom PR och kommunikation.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du har följande kvalifikationer:

  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

  • God förmåga att kommunicera skriftligt

  • Avslutad eller pågående eftergymnasial utbildning inom kommunikation, marknadsföring, statsvetenskap eller motsvarande

För att trivas som praktikant hos oss behöver du, utöver kvalifikationerna, ha ett eget engagemang och driv. Vi ser gärna att du har en god förmåga att ta egna initiativ. Det är även meriterande med ett öga för design och grafisk formgivning samt ett intresse för digital kommunikation.

För rätt person finns det möjlighet att praktikplatsen övergår i fast anställning. Notera att praktiken är oavlönad.

Välkommen med din ansökan till Jesper Brandt . Urval sker löpande.

Kontakt