Har det redan gått två månader 16

Har det redan gått två månader?

Jäklar, vad snabbt det har gått! Nästan två månader har gått sedan jag började min praktik här och jag kan inte fatta att jag snart är inne på sista delen av praktiken. På ett sätt känns det som att jag precis har börjat och att allt fortfarande är så pass nytt, men å andra sidan har jag lärt mig så sjukt mycket redan.

Det känns nästan som att jag kan dela in dessa två månader jag har varit här i två olika fack. Första månaden handlade jättemycket om att komma in i arbetet, förstå vad som förväntas av mig och vad jag förväntar mig få ut av praktiken. Under denna månad har jag fått jobba mycket med research och grundarbete.

Andra månaden, däremot, har fokuset legat mer på faktisk produktion av content. Jag har fått testa på att skriva pressmeddelanden, pitcha, skriva blogginlägg för kunder. Jag har till och med fått gå ut på stan och filma folk till en videoenkät! Det som jag tror kommer att gynna mig mest är nog de blogginlägg som jag har fått skriva till King Streets egna hemsida. Dessa inlägg har jag fått utforma och producera själv, vilket har varit väldigt svårt men lärorikt. Ännu en lärdom är att det är helt sjukt hur allmänbildad man blir, på så kort tid, när man jobbar på en PR-byrå. Ena gången kan man jobba med företag inom matbraschen, medan en annan gång jobbar man med kunder inom e-handel.

Jag vill ännu en gång bara poängtera hur sjukt snabbt tiden har gått, och att nervositeten som spökade i början helt har försvunnit. Med tanke på hur mina två första månader har sett ut är jag väldigt taggad på att ta reda på vad min tredje månad här har att erbjuda!